Scouting St. Joris Haaren heeft een verenigings- en stichtingsbestuur:

Verenigingsbestuur:

Het verenigingsbestuur is verantwoordelijk voor alle scoutingaangelegenheden m.b.t. speltakken, jeugdleden, spel, werving van (staf)leden en klein onderhoud/schoonhouden van het gebouw.

De gebruikelijke functionarissen en de groepsbegeleider zitten in het verenigingsbestuur. Daarnaast zitten er vertegenwoordigers van de speltakken in het bestuur; 1 lid namens de bevers en welpen, 1 lid namens de scouts en blauwe vogels en tot slot nog 1 lid namens de explorers en roverscouts.

De speltakken die geen deel uitmaken van het vereniging zijn in het bestuur, hebben een toehorende, adviserende rol. Zij zijn wel aanwezig bij vergaderingen en op deze manier ook betrokken bij de besluitvorming.
In totaal bestaat het bestuur dus uit 7 leden, te weten:

Functie:

Naam:

Contact:

Voorzitter:

Martijn van der Heijden

Secretaris:

Judy Pijnenburg - van Tuyl

Penningmeester:

Wendy Michels

Groepsbegeleider:

Wouter Krijnen

Afgevaardigde speltakken:

Ilse Phillipus   Namens bevers en blauwe vogels

Wout van Diessen

Namens welpen-mowgli en welpen-shanti

Gijs van de Wiel

Namens scouts en roverscouts

Stichtingsbestuur:

Het Stichtingsbestuur is in het bijzonder verantwoordelijk voor het beheer en groot onderhoud van het gebouw. Daarnaast behoren de contacten met gemeente en politiek tot de taken van het stichtingsbestuur.

Het stichtingsbestuur bestaat uit 5 leden, te weten:

Functie:

Naam:

contact:

Voorzitter:

Jan van de Sande

Secretaris:

Wout van Diessen

Penningmeester:

Jeroen Beerens

Overige leden:

Wouter Krijnen

Peter Bressers

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over of voor het stichtingsbestuur of verenigingsbestuur kunt u ons altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.