Wij draaien op vrijdag avonden van 19:00 uur tot 21:00 uur. In die tijd doen wij leuke activiteiten die bedacht zijn door de leden of andere dingen zoals sporten, schaatsen, zwemmen en andere leuke dingen. Na 21:00 uur drinken we gezamenlijk nog iets en maken we er een gezellige avond van.

Na de kerst gaan we altijd 3 dagen op ''weekendje'' dan fietsen we ''3de'' kerstdag aan naar een scoutinggebouw in de buurt daar overnachten we. De dag erna fietsen we weer naar een ander gebouw waar we vervolgens nog een gezellig avondje hebben. De laatste dag fietsen we terug naar Haaren en sluiten we het weekendje af. Op 30 december de dag na het zogeheten kerstweekend hebben we een gezamenlijk kerstdiner. Op het kerstweekend doen we overdag leuke activiteiten.

De eerste week van de zomervakantie gaan we ook net als alle andere groepen op kamp. Het is wel anders als bij de jongere speltakken. We gaan elk jaar naar het buitenland met busjes. Het is altijd super gezellig! We slapen daar in tentjes op een scoutingterrein. Ook op kamp doen we activiteiten zoals: paintball, bezienswaardigheden in de buurt bezoeken, de hike, bowlen, zwemmen en andere dingen.

De hike is een looptocht. Je gaat met een groep naar een bepaalde plaats lopen en daar zoek je een slaapplek voor 1 nacht, bij mensen thuis. Vaak is dat wel makkelijk om te vinden. De 2de dag loop je door naar een plaats waar de leiding ook zal zijn voor een activiteit zoals een zwembad na de activiteit gaan we terug naar het kampterrein.