Wie zijn explorers

De explorers is de oudste jongensgroep van de scouting. Ze draaien op vrijdagavond een programma tussen 19:00 en 21:00 uur. Daarna zijn de jeugdleden vrij om nog wat te blijven hangen of na te kletsen.

Programma's worden veelal door de jongens zelf bedacht. Eens in de maand is sporten een vast ritueel, maar ook een avondje naar de bios of zwemmen behoort tot de mogelijkheden. Er worden acties gehouden om het zomerkamp van te bekostigen dat vrijwel altijd in het buitenland plaatsvindt. Dat is een spannende en veelal mooie ervaring die je een leven lang bij blijft. Scouting maakt vrienden voor het leven, dus ook hier geldt dat plezier voorop staat. Hierin kun je zelf actief een aandeel leveren.

Niets is onmogelijk, dus wie weet maak jij het onmogelijke mogelijk!