Contributie

Bij de scouting betaal je per kwartaal contributie, zie het overzicht hieronder voor de prijzen per speltak.  

Onze voorkeur gaat uit naar het innen per automatische machtiging. Er wordt dan door onze ledenadministratie, elk kwartaal, geld geïnd en u hoeft daar niets meer voor te doen. De inning vindt plaats begin november, januari, april en juli, nadat het inschrijfformulier met machtiging bij de speltak of bij de ledenadministratie is ingeleverd. Als uw kind van speltak wisselt en de contributie verandert wordt dit automatisch aangepast en heeft u hier geen omkijken naar. 

De contributie van het nieuwe scoutingjaar start op 1 oktober, tot die tijd mag uw kind gratis komen kijken. In het derde kwartaal  van het kalenderjaar (juli-okt) vallen de kampen en de zomervakantie. U betaalt geen extra kosten voor het kamp, maar dit kwartaal behoort nog wel tot het lopende scoutingjaar (u betaalt dus 4 kwartalen per seizoen). 

Overzicht contributie: 

Speltak           

Contributie per kwartaal

Bevers:             

€ 29,-

Welpen Shanti:  

€ 34,-

Welpen Mowgli:  

€ 34,-

Scouts:              

€ 34,-

Blauwe vogels: 

€ 36,-

Opzeggen lidmaatschap 

Als een jeugdlid wil stoppen, verzoeken we u dit te melden bij de eigen leiding en een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam en de speltak van het jeugdlid.