Kamp 2021 Welpen Shanti

Maandag 26 juli was het zover! Kamp van de Welpen Shanti 2021 ging van start! En wat hebben we er zin in! Deze kampweek hebben we ontzettend genoten!

Maandag:

Maandag was Inge jarig????Om dat te vieren gingen we gisteren spelletjes doen bijvoorbeeld met een netje op je hooft balletjes der in gooien en met je rug tegen elkaar een ballon vast houden als laatste hadden we een water piñata, die had Wouti kapot geslagen en er zat snoep in.In de avond had Wouti lekker voor ons gebarbecued. Na het eten was de traktatie van Inge ineens verdwenen. We moesten spelletjes doen om erachter te komen wie de traktatie had gestolen en waar de traktatie lag.we hadden een woordzoeker,een buis die we met water moesten vullen om de boodschap te lezen ook moesten we kleuren met cijfers zoeken om het cijferslot open te maken. Na de cluedo gingen we naar het kampvuur waar we liedjes zongen. Als laatste mochten we bij het naar bed gaan zelf een verhaal verzinnen. Geschreven door Lise, Femke en Jenthe

Dinsdag:

Op dinsdag hebben we een feestdagen dag gehad. We hebben flessen vuurwerk gedaan voor Oud en nieuw we hebben paaseieren verstopt en we hebben een valentijnspel gedaan. We hebben ’s middags gebuikschuift, kaarten gemaakt en zelf pizza gemaakt. ‘S avonds was het Halloween avond en speelden we weerwolfen toen we naar bed gingen gingen we nog zelf een verhaaltje maken.Groetjes van Maud, Elin en Isa.

Woensdag:

Na de lunch hadden we een survival parcour toen we klaar waren moesten we douchen omdat we helemaal vies waren. Toen gingen we even oefenen voor de bonteavond. Als avond eten hadden we aardappelpuree met boontje en gehaktballen van woutie die waren heel lekker na het eten gingen we pico doen gingen we popcorn maken op het vuur en de nieuwe leiding ging liedjes spelen op haar gitaar en daarna gingen we naar bedGeschreven door: Zowi, Bente en Inge.

Hoi allemaal, wij de shanti’s hebben woensdag ‘minute to win it’ gedaan met de scouts het waren allemaal leuke spelletjes zoals zo snel mogelijk 2 ballonnen opblazen en te laten knappen, daarna begon het heel hard te regenen.

Donderdag:

Hallo allemaal, Donderdag hebben we in een kano gevaren. Hierna werd SPA SHANTI geopend. Nagels, gezichtsmaskers, voetenbadjes alles volop in ontspanning werd hier genoten. Allemaal voorbereiden naar de bonte avond. Make-up, lichten, slingers, ballonnen, muziek iedereen was er klaar voor en had goed geoefend. Zelfs de leiding hadden een verrassing voor iedereen. Met de slaapzak over hun hoofd dansende ze als een Pinguïn over de dansvloer. Dat zag er grappig uit met alleen voeten te zien en rollen over de vloer zatten wij te rollen op onze stoelen van de slappe lach. Een zeer geslaagde dag vol van genieten en plezier.

We hebben een heel leuk spel gedaan. Het heet verstop het dienblad. De leiding ging foto’s maken en probeerde het dienblad op de foto te krijgen en wij proberen het dienblad niet op de foto te krijgen. Anne van de scouts was jarig dus hadden we een stukje taart op. En Lise had alvast getrakteerd voor haar verjaardag. We hebben frietjes gegeten en in de avond nog bij het kampvuur geweerwolfd met marshmellows.Geschreven door Lise, Jenthe en Femke.

Vrijdag:

Wat jammer dat het kamp alweer voorbij is….. Gisteren hadden we nog een paar optredens, want daar houden de meiden wel van…. Vandaag koffers inpakken en na de lunch de scouts uit zwaaien. Toen mochten de meiden kiezen en wilde ze heel graag nog een keer weerwolven spelen. Het was een geweldig kamp! Bedankt voor alle lieve woorden en bedankjes, ook wij hebben genoten!!!!Heel veel groetjes van de leiding, een hele fijne vakantie en tot over 6 weken!!!!